ARV-10kTWIN

Laboratuvar modellerinin performansına ulaşan maksimum 20L kapasite ile seri ve toplu üretim için ideal bir mikserdir. İkiz sistemde iki ayrı karışım kabı koyma olanağı sunar.

Category:

ARV-10kTwin

THINKY ARV-10kTwin Mikser, laboratuvar modellerinin performansına ulaşan maksimum 20L kapasite ile seri ve toplu üretim için ideal bir mikserdir. İkiz sistemde iki ayrı karışım kabı koyma olanağı sunar.

THINKY ARV-10kTwin Mikser, tüm mühendislik kimyasalları için endüstriyel temassız bir vakumlu “gezegen” santrifüj karıştırıcıdır (Planetary Centrifugal Mixer with Vacuum).

Bir kavanoz, beher, şırınga tüpü veya kartuş gibi kapalı veya kapaksız iki ayrı kapta toplam 20L/29kg ‘a kadar malzemeyi (brüt) saniyeler ila dakikalar içinde karıştırır, dağıtır ve gazı giderir.

İkiz mikser sistemi, üretime yönelik 20L kapasiteye ulaşır. Mikronaltı düzeydeki hava kabarcıklarının ortadan kaldırılmasını sağlayan vakumlu basınç düşürme sistemi, aynı anda karıştırmayı ve havayı almayı sağlar.

ARV-310’ların laboratuvar modellerine eşdeğer karıştırma performansı sağlamak üzere tasarlanmış olup, laboratuvarlarınızda elde edilen malzeme kalitesini korur,  zahmetsiz ve kısa sürede seri üretime geçmenize olanak sağlar.

Ek olarak, standart ekipman olarak dahil edilen değişken dönüş / devir oranı mekanizması, malzemenin özelliklerine göre ayrıntılı parametre ayarlarının yapılabilmesine olanak sağlar.

Bu mikserle yeni malzemelerin seri üretimine başlayabilir, aynı zamanda mevcut seri üretim hattınızın üretim verimliliğini, malzeme kalitesini ve maliyetini iyileştirmeye de katkıda bulunabilirsiniz.

・ Vakum basıncı düşürme mekanizması mikron altı seviyede hava tahliyesi sağlar
・ Bardak tutucudaki vakum basıncı düşürme mekanizması sayesinde, basınç düşürme ve hava tahliye süresi büyük ölçüde azaltılır.
・Değişken dönme/devir oranı mekanizması sayesinde malzeme özelliklerine uygun parametre ayarları yapılabilir.
・ Vakum olmadan işlemeyi destekler, uçucu bileşenlerle malzemelerin işlenmesini sağlar.
・ Çalışma sırasında malzeme taşmaz çünkü malzeme için en uygun ayarlar oluşturulabilir.
・ Eşsiz soğutma yapısı ile seri üretim sırasında sürekli çalışmayı destekler
・ Adaptörler kullanarak, çeşitli kaplarla işleme sağlar
・ CE belgeli model mevcuttur

 

Seramik ve Su

Nano Seramik ve Su

 

Karbon Nano Tube

Gümüş Dolgulu Epoksi

 

2 Bileşenli Silikon Karışımı

Karbon ve 2 Bileşenli Silikon Karışımı

 

2 Bileşenli Epoksi + Aşırı Viskozite Farkı

Karbon Nano Fiber Karışımı