ARE-500

THINKY ARE-500 Mikser, tüm mühendislik kimyasalları için endüstriyel temassız bir "gezegen" santrifüj karıştırıcıdır (Planetary Centrifugal Mixer).

Category:

THINKY ARE-500

Orta ölçekte, Genel Kullanım için geliştirilen bu model 500 ml kapasitede üretim için idealdir.
THINKY ARE-500 Mikser, tüm mühendislik kimyasalları için endüstriyel temassız bir “gezegen” santrifüj karıştırıcıdır (Planetary Centrifugal Mixer).
Bir kavanoz, beher, şırınga tüpü veya kartuş gibi kapalı veya kapaksız bir kapta, 500 ml / 1100g’a kadar malzemeyi (brüt) saniyeler ila dakikalar içinde karıştırır, dağıtır ve gazı giderir.

Yapısında barındırdığı son derece dayanıklı tahrik sistemi, üretim dahil yüksek frekanslı kullanım göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir.
Dönüş yarıçapının artmasıyla ve optimize edilmiş dönme/devir oranıyla, karıştırma performansı iyileştirmiştir, ayrıca gazın ayrıştırılma işlemi, küçük modeller kadar iyidir.

Genel olarak, üretan reçinenin karıştırılması ve havasının alınması, hatta süspansiyonun karıştırılması ve alümina bulamacının hazırlanması da dahil olmak üzere, sorunu tekdüze dağılım olan malzemelerin işlenmesi ve belirli bir miktarın toplu işlenmesini gerektiren işlemler için kullanılır.

・ Üretime uygun, yüksek dayanıklılığa sahip tahrik sistemi
・ Aynı anda maksimum 500ml veya 1100g malzeme karıştırılabilir ve gazını giderebilir
・ Kullanılabilir kapların çeşitlerini (şırıngalar, variller ve tek kullanımlık kaplar) genişleten çok çeşitli adaptörler
・ Malzemelerin çeşitli özelliklerini destekleyen soğuk yalıtımlı, ısıya dayanıklı adaptör
・ Çalışma koşullarını kontrol etmek için hafıza ve adım çalıştırma fonksiyonları

 

Seramik ve Su

Nano Seramik ve Su

 

Karbon Nano Tube

Gümüş Dolgulu Epoksi

 

2 Bileşenli Silikon Karışımı

Karbon ve 2 Bileşenli Silikon Karışımı

 

2 Bileşenli Epoksi + Aşırı Viskozite Farkı

Karbon Nano Fiber Karışımı